Зодия: Овен  Елемент: Огън  Управляваща планета: Марс  Съвместимост: Лъв, Стрелец, Везни  Щастливи числа: 1, 5, 17 

...
Зодия: Овен  Елемент: Огън  Управляваща планета: Марс  Съвместимост: Лъв, Стрелец, Везни  Щастливи числа: 1, 5, 17 
Коментари Харесай

Хиляда Казасян пред Edna.bg за най-голямата сила на зодия Овен

Зодия: Овен  Елемент: Огън  Управляваща планета: Марс  Съвместимост: Лъв, Стрелец, Везни  Щастливи цифри: 1, 5, 17  Скъпоценни камъни: елмаз, рубин, аметист  Дата на раждане: 27 март 1970 г. 
Както някои от вас знаят, уеб сайтът на Edna.bg през днешния ден става на 12 години. По този случай сме подготвили за вас една дребна изненада. Броят на зодиакалните знаци в астрологията са тъкмо толкоз, колкото години навършва обичаният на всички българки източник за вълнуваща и качествена информация. Именно заради тази причина до края на месеца ще имате опцията да прочетете 12 на брой вълнуващи астро изявленията с едни от най-известните и вдъхновяващи известни български дами.  
                             

Първият зодиакален знак е Овен. На тази зодия принадлежи обичаната джаз певица Хилда Казасян, която към този момент 12 години гледаме и в журито на,,Като две капки вода ”. Тя се трансформира в емблема за предаването и няма човек, на който да не може да оправи настроението с необятната си лъчезарна усмивка. Вижте по какъв начин отговори тя на въпросите на Edna.bg: 

За представителите на зодия Овен се счита, че палят за елементи от секундата и могат да основат сериозен спор от най-малкото. Трудно ни е да повярваме, че сходни качества могат да дават отговор на подобен ухилен и сияен човек като теб. Така ли е?  
                             

За мое злощастие (и благополучие на околните), при мен е много мощно изразен асцендентът ми, който е Скорпион. Изключително търпелива съм във взаимоотношенията с всички към мен, само че неприятното е, че без кавги и без разправии, когато приключа едни взаимоотношения, ги завършвам вечно.  

Овните рядко се опасяват от опасности и са подготвени да бъдат героите на деня. Хилда Казасян има ли страхове?  
                             

Страховете не постоянно са неприятно нещо. Много пъти те се появяват, с цел да ни предпазят, а за унищожаване на ненужните – работя много старателно. В работата си, в последните години, всички качества, които изброихте за Овена, ми правят чудесна работа, мятам се с възторг и голямо предпочитание във всеки наш нов план и мисля, че това е една от предпоставките те да се случват толкоз сполучливо. 

Коя е най-голямата мощ на дамата Овен?  

Честността.  

Обикновено когато чуят за зодия Овен, хората незабавно свързват това с дебелоглав. Какъв човек би трябвало да стои против представител на тази зодия, с цел да успее да го накара да смъкна гарда?  
                             

Ако нямаш съществени проблеми с егото си (а мисля, че аз нямам) при всички почтени взаимоотношения, в които нещата са намерено поставени на масата, гардът изобщо не съществува.  

Какво е твоето благопожелание към читателките на Edna.bg по случай 12-ия ни рожден ден? 

Това, което поисквам на всички ни, е да имаме по-малко мотиви за дребнотемия в всекидневието си, по-щастлив обичай и надлежно повече време за нещата, които хранят душата ни, а за последното мисля, че доста сполучливо се грижите и вие. 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР